Kapcsolodó anyagokHelyszínKapcsolatKnowledgeHubProgramTanácsadó TestületPartnereinkElőadóinkMeghívó igényléseElőadások
Meghívó igényléseDíjKnowledgeHub

Jelentkezés a rendezvényre

Személyi adatok

Jelentkezés típusa


Végfelhasználónak a nem technológiai cégek és szervezetek (minisztériumok, önkormányzatok) IT- és IT biztonsági vezetőit, menedzsereit, vagy az adott rendezvény szempontjából releváns pozícióban levő (pl. Okos Város Fórum: polgármester, jegyző, főépítész, stb.), de nem technológiai és tanácsadó cégnél működő vezetőket, munkatársakat értjük.


Ha a jelentkező IT, telekommunikációs megoldás-szállító, viszonteladó, vagy tanácsadó cégnél dolgozik és nem az adott cég saját informatikai rendszerével foglalkozik, úgy ezt a személyt az IT megoldás-szállító képviselőjének (ilyen pozíciók pl.: marketing manager, partnerkapcsolati manager, értékesítési és üzletfejlesztési manager) tekintjük és kizárólag részvételi díj fizetése mellett vehet részt a rendezvényen.

Kapcsolat

Gábor Fauszt

Fauszt Gábor
ügyvezető igazgató
gfauszt@idc.com
+36 1 473 2376

Szabolcs Üveges

Üveges Szabolcs
Knferencia Menedzser
suveges@idc.com
+36 1 473 2375

Az IDC-ről

  • 54 Év
  • 1100 Elemző
  • 110 Ország

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.