Ez az oldal saját és harmadik féltől származó sütiket használ, melyek segítenek nekünk abban, hogy szolgáltatásainkat minél magasabb szintre fejlesszük. Tudjon meg többet a sütikre vonatkozó irányelveinkről.

TOVÁBB OLVASOM

Legyen partnerünk!
Legyen az exkluzív IDC CIO SUMMIT 2018 partnere!
ProceedingsHelyszínKapcsolatKnowledgeHubProgramTanácsadó TestületPartnereinkElőadóinkMeghívó igényléseElőadásokMeghívó igényléseDíjKnowledgeHub

A világgazdaság, az üzleti modellek és a teljes informatikai piac folyamatos változásban van. Ezen drámai változások idején az innovatív technológia tehet különbséget a túlélés és a teljes megszűnés között. Ezt a technológiát ugyanakkor gondosan kell kiválasztani és bevezetni, valamint előrelátó vezetési gyakorlatnak kell mellé párosulnia. Csak ezen kombinációval lehet a vállalkozásoknak szilárd alapot biztosítani a jövő sikeréhez.
Ossza meg győztes stratégiáját magas szintű CIO-kkal az IDC CIO eseménysorozatán.

Regisztráció most
200 perc
 kapcsolatépítés
72 CIO
41 előadó és
panletag

A közép-kelet-európai régióban működő vállalatok közel 60%-nak még nem alakult ki a digitális átalakulás (DX) stratégiája, noha azok fő célja az automatizálás és a hatékonyság növelése. A közép-kelet-európai vállalatokban a DX kezdeményezések fő mozgatórugói közé tartoznak a partnerek és az ügyfelek által alkalmazott új technológiák elfogadása, új üzleti modellek kialakulása, és – nyilvánvalóan – a piaci versenyképesség megőrzése.
A közép-kelet-európai régió nagy sikerű, IDC által szervezett helyi CIO rendezvényeinek nyomán biztosak vagyunk benne, hogy Ön sem szeretné kihagyni az IDC 2018-as CIO Summit-ját, melyre szeptember 27-én kerül sor Budapesten.

Az alábbiakban találja összefoglalóinkat a 2017-es rendezvényről

A rendezvény fő témái

 • Digitálissá válni, nem csak annak látszani
 • Adatvezérelt üzleti modellek
 • A hentes, a pék és a gyertyatartókészítő – avagy a CIO, a CDO és a CMO
 • A nyerő csapat összeállítása
 • A tehetségek megnyerése és megtartása – tippek és trükkök a csatamezőről
 • Az ügyfelek és stakholder-ek valós igényeinek megértése
 • Innovációmenedzsment
 • Infrastruktúra fenntartás vs. skálázható szolgáltatásorientált informatikai támogatás
 • A blockchain és az elosztott főkönyvi technológia valós hatásai
 • A feltörekvő mesterséges intelligencia
 • Biztonság az üzlet sebességén
 • Az üzlet támogatása az IoT, a kognitív technológia, a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett és virtuális valóság, a robotika és a 3D nyomtatás segítségével
advisory board title2

Tanácsadó Testület

2017

Bucharest1 Bucharest2
Prague1 Prague2
Budapest1 Budapest2
Athens1 Athens2

Legyen az exkluzív IDC CIO SUMMIT 2018 partnere!

Fényképalbum

Thanks to you and your team for organizing an excellent and valuable event. Great job, and I look forward to collaborating again in the near future.
Joshua Burke, Commercial Attaché, U.S. Embassy, Bucharest

I was really impressed on how the Forum was organised. Everything was extremely well prepared, also from the content point of view. Bottom line, one of the best events I’ve participated at.
Radu Brasoveanu, CTO, Deutsche Bank Technology Center

I really appreciate your perfect organization and the great atmosphere at the event itself.
Tobias Hollwarth, President, Eurocloud Europe

Location

Czech National Bank, Senovážné nám. 866/30, Prague, Czech Republic

www.cnb.cz

The site on which the Czech National Bank now stands was, after King Wenceslas I founded the Old Town in 1230, located outside the town walls, between the two main entrances to the town: “Havelská brána” (St. Gall´s Gate – now the site of Můstek metro station) and “Odraná brána” (St. Ambrose´s Gate – roughly where the Powder Tower stands today). Despite the location of a square with a hay market in this area, the locality retained its rustic, edge-of-town character, adjacent to the town walls.

Location Image 1
Location Image 2

Kapcsolat

Gábor Fauszt

Fauszt Gábor
ügyvezető igazgató
gfauszt@idc.com
+36 1 473 2376

Szabolcs Üveges

Üveges Szabolcs
Knferencia Menedzser
suveges@idc.com
+36 1 473 2375

Az IDC-ről

 • 54 Év
 • 1100 Elemző
 • 110 Ország

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.

IDC

© Copyright 2017 IDC. All rights reserved.